Elite Summer School
Scoala care antreneaza tinerii de azi pentru a deveni liderii de maine.
ess

Lumea are nevoie de mai multi oameni care ii motiveaza pe altii, mai multi tineri care stiu sa ia atitudine pentru lucrurile in care cred. De persoane care stiu sa inspire si sa faca orice audienta sa-i asculte cu gura cascata. Iar noi suntem aici sa te pregatim pentru asta.

Unii dintre cei mai buni oratori si coachi din tara se intalnesc vara aceasta in Bucuresti pentru a-ti arata cum sa prezinti, sa fii mai convingator, sa lucrezi eficient intr-o echipa sau chiar sa conduci una. Aceste abilitati sunt cele care te vor evidentia, atat in fata viitorilor angajatori, cat si in fata comisiilor de admitere a universitatilor din strainatate .

Elite Summer School inseamna 5 zile de cursuri intensive pentru elevii de liceu, menite sa le dezvolte abilitatile de care vor avea nevoie la facultate, la job si in viata. Afla mai multe despre cursuri:

De ce Elite Summer School?
concluzii

" Elite Summer School nu poate fi altceva decat cea mai interesanta, utila si placuta experienta a acelei veri. Sa particip la un astfel de proiect a insemnat mai mult decat sa cunosc oameni noi si sa aflu lucruri noi. A insemnat sa imi diminuez cu mult emotiile pe care le aveam in fata publicului, a insemnat sa invat cum sa ii fac pe cei din jur atenti la ceea ce am de spus, dar mai ales sa imi pun ordine in gandire si in felul de a lucra si de a vorbi cu oamenii. "
Veronica Preda, participant Elite Summer SchoolCursurile Elite Summer School sunt organizate de ARDOR (Asociatia Romana de Dezbatere, Oratorie si Retorica), in parteneriat cu British Council si Human Invest, una dintre cele mai mari firme de training din tara. Cursul de vorbire in public este sustinut de debateri participanti la numeroase concursuri internationale, iar cel de leadership a fost livrat catre manageri si angajati din companii precum Romtelecom, Metro Group, Bancpost, Kaufland si Siveco. Afla mai multe despre traineri si despre cursuri.Bine ati venit la ELITE SUMMER SCHOOL!
Impreuna pregatim liderii de maine.

Organizatorii,

ARDOR Muntenia
BRITISH COUNCIL

Organizatori
Ardor Muntenia
Parteneri si prieteni
ISIC
Cariere
VSFA
Scrie-ne la: office@ispeak.ro